нашата приказна

КОИ СМЕ НИЕ?

O2Universal е една од најдобро опремените фитнес центри во Државата. Конечно и Битола по теркот на светските метрополи доби фитнес центар како што залужува кој е опремен со најдобрите брендови на справи ( Precor , LifeFintes, ) исто така центарот нуди : Масажа, Сауна, Зумба, Пилатес, Сала за Бокс, Сала за Пингпонг, и што уште не..

P.S Дојдете и уверете се!!!!

наши партнери

Најдобрите брендови на справи

10% ПОПУСТ
НА ПРВАТА НАРАЧКА

код за попуст: fit10